Susihus

Undring

Publicerad 2010-11-10 08:34:17 i Vill gärna ha...

Undrar lite om det inte är hög tid för att få till en önskelista till jul....hehe! Jag som inte är så där hysterisk i jul och julfirande har i år äntligen kommit på vad jag kan önska mig när jag får frågan. Vi är i ett stort behov av en stekgryta. Förstår inte att vi som älskar att laga mat har klarat oss så länge utan en...men nu känns det som behovet är överhängande!?

Har hittat denna fina i en härlig pigg färg
Le Creuset Rund Gryta 24 cm 4,2L Kiwi

Le Creuset i Lime färg. Min älskade man är lite mer förståndig och tycker att kan vi inte önska oss en i mer neutral färg svart alt vit och nja då kan jag tänka mig denna...
Le Creuset Rund Gryta 26 cm 5,3L Creme
I härlig creme färg, nu är det bara frågan vilken storlek.
Är det någon som har en Le Creusetgryta och kan säga några väl valda ord?

Ha en toppenskön dag i vintermökret
Kram

Kommentarer

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2010-11-10 09:28:22

Det är aldrig för tidigt för julklappsönskningar. ;-)



Vi har en Le Creuset och är toppennöjda. Har haft gjutjärn tidigare vilket är tyngre och klumpigare samtidigt som jag aldrig riktigt känt att det blivit rent eftersom man inte kan använda diskmedel. Slå till!!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-11-10 13:13:39

Jag har en som kanske inte är purfärsk men bra. Glaslock och svart men annars ser den ut som dem på bilden. Kan inte klara många dagar utan min stekgryta och gör nästa allt i den.



Vi håller tummar och sporrar för Er i helgen. Jag saknar träning och tävlandet på samma gång som det är skönt att inte tävla. Har några som tjatar ideligen på att jag ska träna tillsammans med dem men jag vet inte....?

Det är så mycket med trimmet och jag tror att jag måste vakta lite på min ork. Men en dag ska jag köra igång vår unga Benji i lydnad (i alla fall) en dag, någon dag.

/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-11-10 20:30:45

Ingen aning om de är bra, men de var ju onekligen fina. :) Jag gillade också den gröna mest. :)

Kram!

Postat av: Stephanie & Sannah (AMPELOS)

Publicerad 2010-11-11 09:34:50

godmorgon:)!

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2010-11-11 10:37:41

Vi har ingen Le Creuset-gryta men har fått mammas gamla gjutjärnsgryta. Älskar den verkligen och använder den ofta.



Ha en fin dag!

Kram, Jenny

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2010-11-11 20:40:40

Dom är så himla fina!! Jag är nog allt lite förtjust i den beige... Jag har ingen.. men jag har gått och tittat på dom :-)

Kram

Postat av: Anette

Publicerad 2010-11-14 11:13:01

Det här med önskelista.... jag har redan försökt klura ut vad barnen önskar sig men det är inte lite dom vill ha kan jag lova! Men jag själv har ingen aning vad jag ska önska, finns så mycket jag vill ha men när frågan kommer är det alltid lika svårt att svara :D



Nåja.. det brukar lösa sig.

KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela