Susihus

Projekt och åter projekt

Publicerad 2010-09-19 21:44:05 i Trädgård

Stort TACK för alla underbara hejjarop under förra helgen. Vi hade inte marginalerna på vår sida tyvärr. På hundtävlingen så gjorde vi bra ifrån oss trots att det var en något superhet vovve, allt gick bra fram till apporteringen då han tjuvstartade så vi fick en nolla där tyvärr. Vi kom etta men blev tyvärr inte uppflyttade denna gång heller. Brr va trist, nåja nu har jag anmält mig till 2 nya tävlingar. Det saknades 1,5 poäng för uppflyttning...hrm.

På halvmaran så gick jag ut bra och allt kändes bra fram till 15 km. Mitt mål var +- 2 timmar. Jag låg före 2 timmarssträcket hela vägen fram till 17 km, men vid Tantolunden var jag helt slut, hade ingen energi kvar i kroppen och funderade verkligen på varför jag sprang överhuvudtaget...gick en liten bit i rask takt medans jag till slut bet ihop och sprang i mål på 2,01. Supernöjd trots allt, hade gärna varit under 2 timmarssträcket men det får vi ta nästa år. Med tanke på hur tungt det var vid 17 km så är jag imponerad av mig själv att jag bet ihop och kämpade mig i mål på den tiden, för oj vad kroppen bara skrek att sluta springa där!

Vi har fortfarande väldigt mycket att göra på jobbet massor av projekt, så min energi att sätta mig vid datorn och uppdatera bloggen har legat lite nere. Men nu äntligen har jag lite bilder på vårt senaste projekt i trädgården.

Efter vår trädgårdsrunda i somras så fick vi för oss att göra ett nytt rum i trädgården och här kommer lite bilder, vi är långt ifrån klara men en bit på väg.







Mannen har gjutit stora gångplattor, som ligger en bit upp för att få en liten annan dimension och känsla.


För att rama in det lite har vi gjort spaljéer av ameringsnät som vi har ramat in med trästolpar.



Bilder: Susihus
Naturligtvis måste vi ha ett litet betongbord....nu ska vi bara hitta ett par coola stolar till, men det får nog bli vårensprojekt.

Lite mer plantering, något vattenblänk, kanske någon belysning, stolar och lite piff så kan detta nog bli en härlig hörna av trädgården.

Ha en härlig söndagkväll och en skön start på veckan
Kram kram

Kommentarer

Postat av: Nettan

Publicerad 2010-09-19 21:48:41

Åh, va fint det blev! Ni är så himla duktiga..eller kanske Johan i det här fallet ;-). Kram på er båda

Postat av: jenny

Publicerad 2010-09-19 22:15:07

Wow så snyggt!! Verkligen jättefint.

Kram

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-09-20 15:22:00

Attans så snyggt! Ni e så duktiga, både du, mannen o hundarna :D

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-09-22 07:27:52

Så fint! Önskar att jag hade din kraft att fixa i min egen trädgård men.....nej. Hundarna ordnar det på sitt sett, så du kan tänka dej hur det ser ut.



158,5, ja ja, vad är en bal på slottet......!

Ingen tröst men jag har haft 159,5 i lkl 1 TVÅ gånger! Men det var med olika hundar. Skratta eller gråta?

Men du vet, varje tävling är en träning inför nästa tävling. Jag håller tummarna för Er. Själv ligger jag nere med all lydnadsträning.

/P

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2010-09-22 18:01:47

Bra jobbat med springningen tycker jag! Trädgårdsrummet ser spännande ut=) Snyggt och inspirerande. Ha en trevlig kväll.

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-09-24 19:06:00

Åh, vad mysigt ni gjort i trädgården. :) Hade du varit till Wij trädgårdar i Ockelbo? Jag är helt säker på att det är ett ställe för dig. (Nästa säsong då, nu är det väl höst även där).

Kram kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela