Susihus

Semesterdag 19

Publicerad 2011-08-04 14:34:06 i Resor

Tisdag 2 augusti

 

Idag när jag gick vår dagliga morgonpromenad så kändes det att det skulle bli varmt. Det var inte ens en vindpust och havet låg helt stilla, sällan jag får se att havet ligger spegelblankt.

Vi gjorde en liten tur in till Visby idag för att handla lite middagsmat och vårt bröd var helt slut, dessutom så hade vi läst ut alla vår böcker. Så det fick bli en tur till Maxi och en sväng till Leva Kungslador, precis söder om Visby. Vilket härligt ställe detta är, gårdsbutik, galleri, keramik och ett härligt fik med surdegs- och stenugnsbakatbröd. Vi avnjöt en lite enklare lunch, köpte med oss lite bröd och bullar.

Bilder: Susihus

For hem och tog med oss fikakorgen ner till havet. Där har vi sen legat och njutit av sol och bad hela dagen. Helt fantastisk dag, knappt ett moln på himlen och jag njuter av att ha semester och få spendera den här på Gotland.

 

Träning: Morgonpromenad, 9 km cykling, 6 km promenad

Väder: Strålande solsken inte ett moln på himmeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela