Susihus

Semesterdag 23

Publicerad 2011-08-08 09:54:10 i Trädgård

Lördag 6 augusti

Strålande solsken och en ljuvlig lördag. I dag har vi fått massor gjort, jag har klippt lite i trädgården, gått och fixat massa småsaker, plockat och donat. Härligt men till slut blir jag nästan trött på mig själv för jag är överallt!

Äntligen fick vi upp de små speglarna som jag hittade och J fixade till några små fäste av en list som jag har målat.


Bild: Susihus

Blev en lite rolig effekt i trädgården.

Bono har fått ta det lugnt och stilla idag, han har till och med fått lite Bamyl som är lite antinflamatoriskt. På kvällen grillade vi och bjöd mamma och hennes sambo på middag, de hade precis kommit hem från 3 veckors bilande i England. Vi satt ute hela kvällen och njöt av god mat och semesterberättelser.

Träning: En kort powerwalk 3 km och Olgas träningspass
Väder: Soligt, varmt och skönt - härligt

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-08-09 20:45:31

Ha ha... det där känner jag igen, men det var en fin formulering - att nästan bli trött på sig själv för att man är överallt. ;)

Jag har lite samma syndrom, svårt att sitta stilla längre stunder.

Kram på dig! En vecka semester kvar eller börjar du på måndag? Det framgår nog i ditt inlägg för söndag, men dit har jag inte kommit än... :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela