Susihus

Semesterdag 25

Publicerad 2011-08-10 09:53:32 i Trädgård

Måndag 8 augusti

Ännu en härlig semestervecka startade idag. Väderutsikterna ser väl dock inte ut att bjuda på strandväder men vad gör det. Det hade ju underlättat och visst hade det varit skönt att få ligga i solstolen någon dag till och bara läsa en härlig bok. Fast det kan vara skönt att få lite gjort också.

Efter kaffet ute i trädgården, åkte vi ut till vår mysiga trädgårdshandel, Klockargården i Ör för att få lite inspiration om vi skulle ta tag i ett nytt trädgårdsprojekt.





Bilder: Susihus

Vi hittade inget så där som vi blev förtjusta i så vi åkte hem igen. J tog tag i att måla om våra kökstolar, de ska äntligen bli vita. De har varit vitlaserade men efter att vi fick laga några av dem i vintras så blev det rejäla skruvhål som inte var så fina. Nu är de spacklade, slipade och målade en omgång.

Träning: Morgonpromenad med lite lydnadsträning för Bono, en lunchpromenad i skogen
Väder: Sol med någon regnskur

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela