Susihus

Vart tog sommaren vägen

Publicerad 2011-08-30 09:37:36 i Trädgård

Vad hände, här är det 11 grader och grått och augusti är inte ens slut än. Brrr jag som försöker vägra strumpor och jacka i augusti men det här går ju bara inte! Så pass vuxen har jag blivit så jag vägrar även att frysa ;)

Väntar fortfarande på den där sensommaren men nu känns det väldigt avlägset och mer troligt är att jag får rusta för hösten.
Jag har varit iväg i fredags och lördags på kick off, vår egen och för en gångs skull var det riktigt bra och på rätt nivå. Vi hade en fantastisk föreläsare som heter Christer Olsson, har skrivit en bok som heter: Vart är du på väg och vill du dit? Den ska nu raskt inhandlas! Alltid skönt att få träffa sina kollegor och ha lite kvalitetstid med dem. Känner mig lite laddad igen. Härligt nu är det full fart igen!

Måste bjuda på lite trädgårdsbilder/inspiration känner jag.



Vårt underbara lila graciösa gräs som bjuder på fantastiska vippor, de är som silkes garntofsar!


Bilder: Susihus

Vår härliga vildvin som nu håller på att skifta färg till en mustig röd nyans, ljuvlig!

Min löparträning inför Halvmaran har fått sig en törn till, nu när jag äntligen kom igång med löpningen och knät kändes bra har jag gjort något med min höger fot. Antagligen har sulan legat snett när jag var ute och sprang runt milen förra veckan. Vilket har gjort att jag inte kan sätta ner foten riktigt och det gör ilont. Idag bär det av till sjukgymnasten igen, för att höra vad det kan vara. Har fått cykla istället för att springa...hrmm

Ha nu en härlig dag!
Stora kramar

Kommentarer

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-08-30 20:41:39

Så vackert gräset är! Vill ha lite mer prydnadsgräs i vår trädgård.



Kul att du blev lite inspirerad. Nu har vi dock inte så många tävlingar i september... Blir två dagar utställning istället.



Kram!

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-08-30 21:40:41

Stackare! Hoppas att det gick bra hos sjukgymnasten i dag. De är duktiga, hoppas att du fick praktiska tips om hur du får bort smärtan. När går maran? Trist om du måste ställa in det. Håller tummarna för att det fixar sig, så att du hinner träna. Cykling är ju annars en bra träning om fötter krånglar.

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-09-04 14:53:02

Risk för att bli tjatig men....så fint du har det!

Har också ett vildvin men det har inte skiftat färg än. Är bara fråga om dagar tills det också är rött.

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela