Susihus

Köpenhamnsförslag

Publicerad 2011-01-10 10:08:54 i Resor

Hej alla goa bloggläsare
Jag behöver er hjälp, ge mig några trevliga bra tips på restauranger i Köpenhamn...
Ska åka dit i helgen och jag behöver boka bord, men vart?



Bilder: Susihus

Tar tacksamt emot alla goa tips som ni har, något fik man inte får missa, en butik som man bara måste gå till eller något annat trivsamt!

Tack snälla rara

Kommentarer

Postat av: Maja/Cactusvit

Publicerad 2011-01-10 11:39:39

Om du gillar sushi så får du för allt i världen inte missa Sticks n´Sushi. Den finns på ett flertal ställen i stan men vi gick till denna http://www.sushi.dk/restauranter/koebenhavn_k.html då hotellet (och många Danmarksguider) rekommenderade restaurangen. Vi hade bestämt oss för att äta där på lördagskvällen och vi tänkte innan att det kändes tråkigt med sushi, men oj vad vi är glada att vi gick. Vi pratar fortfarande om den där restaurangen! Kan vara bra att boka bord...



Sen fikade vi flera gånger på Café Norden som ligger bra placerat mitt på Amagertorv/ Ströget. Ett riktigt folkspejarcafé! Dock var det väldigt mycket folk där så man ska ha lite tur om man får ett bord.



Hoppas du får en fantastisk resa, kram från mig!

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-01-10 13:47:46

Friis & Co har en jättestor, trevlig butik efter Ströget. :)

Köpenhamn är underbart! Tråkigt att man har så långt dit här uppifrån Gävle. :/

Ha en trevlig tripp!

Kram!

Postat av: Iris

Publicerad 2011-01-10 20:01:01

Vi åt på en australiensisk restaurang som heter Reef n' beef när vi va där i somras. Ligger vid rådhusplatsen. Riktigt god mat, bland annat kunde man smaka krokodil, känguru och emu :) De hade vanligt kött också :)



kram /iris

Postat av: Linas inredning

Publicerad 2011-01-10 23:25:49

Inget "hett" tips direkt, men om du promenerar på Ströget så är ju butiken Systrarna Grenes värt ett litet besök. Mysig butik med kul prylar.

Postat av: Nettan

Publicerad 2011-01-11 05:44:47

Åh..ska du! Va roligt!! Nej, jag har tyvärr inga bra tips- det är ju du som för det mesta står för dom ;-)! Men- ha en go CPH-helg. Jag ska ha en go Ljungby-helg. Kramar i mängder

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2011-01-11 09:59:14

Har tyvärr inget bra tips har konstigt nog bara varit där 1 gång. Blir dock väldigt sugen på att åka dit igen...

Ha det så kul!



Kram, Jenny

Postat av: Dessi

Publicerad 2011-01-11 10:18:30

Har inget supertips, trots många dagar i Köpenhamn. Kanske beror på att vi har så nära, så vi är där bara över dagen och åker hem igen... Kram Dessi

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2011-01-12 13:48:23

Det va år o dar sen jag va i Cph! Trotts, eller kanske pga, att man bor så nära :) Förr va man där jätteofta, när den danska kronan va billigare och båtarna! Nu kostar ju bara resan med tåget skjortan!



Tyvärr har jag nästan aldrig lyckats hitta någon bra restauran i Cph, det finns säkert massor men de ligger nog en bit ifrån Ströget.



Men Kanal Cafeen ska tydligen va ett grymt ställe! http://www.kanalcafeen.dk/ Peder Oxe har jag varit på en gång o det va schysst http://www.pederoxe.dk/.



Ha det så mysigt! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela