Susihus

Semesterdag 14

Publicerad 2011-07-29 17:01:18 i Resor

Torsdag 28 juli

 

Har bara konstaterat att uppkopplingen där vi håller till är lika med noll. Knappt att jag kan skicka ett sms eller prata i telefon, ännu mindre att blogga på nätet…

Får se hur jag ska lösa detta?

Idag vaknade vi till en mulen värld men varmt och skönt. Vårt vindskydd hade nästan gett upp i blåsten och vi med den, så vi fick göra en ommöblering, bort med hälften av de dåliga tillbehören och monterade ihop det med tälttaketspinnar, genast bättre och tystare!

Bestämde oss för att testa en av de föreslagna cykelturerna i Destinations Gotlandstidningen. Vi har cyklat runt Kyllaj stenbrott, vilka häftiga cykelvägar/stigar och läckert landskap. Bono bara älskade denna terräng och aktivitet, han har toksprungit, dock något smyg för alla vindkraftverk som rör på sig och väsnas.

Bild: Susihus


Dagens lilla miss var att vi glömde vår kaffetermos kvar i husvagnen. Det fick bli en tidig lunchpaus med medhavd picknick för att sen styra kosan mot en favorit Rute Stenugnsbageri. Tyvärr var Kardemummabullarna slut men kanelbullarna var ett gott alternativ till det efterlängtade kaffet.

På kvällen sprack det upp och blev en ljuvlig sommarkväll.

 

Träning: Morgonpromenad, cykling 6 km och 4 km löpning + Olgas träningspromgram

Väder: Mulet och lite blåsigt, 20 grader. På kvällen solsken

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela