Susihus

Semesterdag 15

Publicerad 2011-07-31 11:01:13 i Resor

Fredag 29 juli

Det har ösregnat under natten men Bono och jag hade uppehåll på vår härliga morgonpromenad utmed havet. Sen började det dock att regna precis efter frukost och har regnat hela dagen. Vi bestämde oss för att göra en utflykt, vi började med att köra till Närsholmen. Där parkerade vi bilen i hamnen och sen cyklade vi runt Närsholmen. Vilken natur, som Afrikas savann fast på svenska. Det var nästan att vi väntade oss att se lejonen, men de hade kanske gett upp för regnet ;) Här ute på udden stod även en härligt polkagrisrandig fyr.

Bild: Susihus

 

Vår medhavda fikakorg intogs under en tall och vi väl dressade i regnkläder! Sen fortsatte vi ner mot Burgsvik på södra delen av Gotland. Här slog jag till och köpte mig en baksten på Kalkstensfabriken. Vi fortsatte sen ner mot Kättelvik och Hoburgen. Där blev det en promenad i regnet och medhavd lunch. Vi gick ner till Gotlands södra utpost Rivet. Med blöta kläder packade vi sen in oss och for tillbaks till Lickershamn och campingen. Det blev lite härlig grillning på kvällen.

 

Bok: Carin Gerhardsen – Vyssan lull. Lättläst kriminalare

Träning Morgonpromenad utmed havet, cykeltur på 6 km, kvällspromenad

Väder Ösregn i stort sett hela dagen, 19 grader

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-08-02 09:44:36

Åh, Närsholmen! ♥

Kram!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-02 10:00:44

Godmorgon :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela