Susihus

Semesterdag 29

Publicerad 2012-08-19 21:12:26 i Resor

Lördag 18 augusti
 
Vi vaknade till varmt väder dock med dimma. En morgonpromenad och jag hann lägga ut ett spår till Bono innan frukost. Efter frukosten så spårade vi och det gick alldeles strålande. Så skönt att få komma igång lite med Bonos träning igen. Det hann kom en liten regnskur innan det skiftade om och blev strålande solsken.
 
Vi gjorde en härlig tur till Åbergs Trädgård utanför Ystad, en jättemysig handelsträdgård med ett mysigt café. Där blev det lite plantköp och lunch. Sen fortsatte vi ner till Ystad Saltsjöbad för att gå av oss lite utmed strandpromenaden. Bono har efter all simrehab blivit smått tokig så fort han ser vatten, han vill bara i och bada. Så det är en sport att gå utmed en strandpromenad med den närheten till stranden och havet.
 
Våra goda vänner behövde gå en lite längre tur för att söva sin lilla söta dotter, vi vågade inte gå alltför långt med Bono, då vi ännu inte är uppe på några långturer, utan vi satte oss och vilade vid stranden.
 
Bild: Susihus
 
Vet inte om Bono vilade så mycket, för han lekte med en massa tallkottar och försökte lura oss till att han skulle bada...
 
Efter denna sköna tur var det dax för fika på Olof Viktors, oj så trevligt och gott.
Kvällen tillbringade vi i våra goda vänners sommarhus, grillade, njöt och hade det supertrevligt. Vilken sommarkväll, varmt och alldeles stjärnklart efter mörkrets intåg.
 
Väder: Sol och varmt 25 grader
Träning: Promenader 2,5 + 5 km, löpning 6 km
 

Kommentarer

Postat av: Kristina

Publicerad 2012-08-20 14:20:35

Fin hund :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela