Susihus

London calling

Publicerad 2012-12-03 12:28:38 i Resor

Go måndag! 
Äntligen har vintern kommit, så underbart. Här är vitt och kallt, solen finns där men kommer inte riktigt fram då det snöar. Helt ljuvligt, kan gärna få komma lite mer snö så jag kan få ta fram skidorna. Kan behövas som träningsform då min häl gör grymt ont just nu och jag vågar inte springa med detta onda elände, skidor känns lite mer skonsamt. 
 
Vi har varit ett par dagar i London och bara njutit av denna fantastiska storstad. Inga måsten utan bara strosat omkring, ätit och njutit i stora drag. Jag har inte ens shoppat....hittade inget och toksprang inte efter något heller, rätt skönt att bara vandra omkring och ta dagen som den kommer. Vi har väl gått ett par mil och det är nog tur det för oj så mycket gott vi har ätit. Vi har njutit av publunch, afternoon tea på Harrods och varit på Jamie Olivers restaurang.
 
 
Bild: Susihus
 
Vädret i London har varit kallt, klart och solsken. Perfekt helt enkelt.
Ha en härlig måndag!
Kram

Kommentarer

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2012-12-03 13:16:26

Vad mysigt, vill också åka dit. Sambon och jag har pratat om det en hel del, hoppas det blir någon gång. Ha en fortsatt bra måndag!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-12-03 19:46:07

Härligt! Har aldrig varit i London.
Här finns snö så det går att åka skidor. Äger dock inga skidor. Vi brukar ju inte få så mycket snö och absolut inte så här tidigt.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-12-03 20:46:31

Oj, så mysigt med Londontripp så här i juletider. Jag har en kollega som var där förra veckan och en annan som är där nu.
Blir lite nyfiken på vad du shoppat. :)
Kram och nu håller jag tummarna för att du ska få ge dig ut på skidpremiär snaaart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela