Susihus

Sista inlägget för året

Publicerad 2012-12-30 11:10:17 i Hem

Då var det dags att summera året som gått och vända till ett helt nytt färskt år! Ska bli spännande med 2013 och vad det kan innebära. Förra året hade jag nyårslöften för första gången i mitt liv och det gör jag nog aldrig om för det var att Bono och jag skulle ut och tävla mer....och riktigt så blev det ju inte alls, usch jag lämnar gärna 2012 bakom mig och hoppas att operationer och rehab tillhörde det året.
 
Förrutom den hemska våren med alla fram och tillbaka steg när det gällde Bono, så hade vi en fantastisk resa till Kina och Peking. Där min man inte hade en aning om något, en helt fantastisk resa med goda vänner och ett ljuvligt minne att leva länge på. Annars var 2012 då jag äntligen tog steget efter många funderingar och tvivel till att bli min egen. Ser fram emot att utveckla det under 2013.
Bild: Susihus
Dessa fantastiska Georg Jensen ljusstakar fick vi i julklapp. Vi som "inte" hade några ljusstakar sen innan!  Fast vi brukar säga ljusstakar kan man inte ha för många av...och särskilt inte när de är så här fina!
 
Önskar dig en fantastisk skön nyårshelg och ett riktigt Gott Nytt 2013. 
Vi hörs på det nya året!
Kram
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2012-12-31 12:47:15

Önskar dig också ett Gott Nytt År! Kram

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-12-31 22:42:35

Jag brukar inte avge några nyårslöften. Jag tycker, att ska man lova/Ändra på något, så kan det ske när som på året.

Sen kan man självklart försöka bättra sig på ett eller annat sätt. Bli sundare eller så. Men varför avge löften? De spricker ju oftast?

Önskar dej ett gott slut!
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela