Susihus

Grönskar

Publicerad 2012-05-04 07:56:19 i Trädgård

Vilka härliga dagar det har varit, varmt och skönt. Det fullkomligt knakar i all växtlighet, det grönskar och sticker upp nya knoppar för varje dag. Ljuvligt jag älskar verkligen denna årstiden med den skira grönskan och man ser förändringar från varje dag.



En av favoriterna som är riktigt på G i år, Klätterhortensian, vet inte riktigt vart den ska ta vägen...



Bilder: Susihus

Lite härliga tulpaner som redan är uppe, får nog klippa in några till vasen på köksbordet!

Bono mår mycket bättre och bildar muskler för varje dag. Häromdagen när vi var och simmade så simmade han 900 meter då var han helt slut efteråt, men skönt att se. Igår gjorde vi en tur till Brukshundsklubben och körde ett litet kort träningspass. Han går inte 100 % utan visst ser man att han knixar lite med benet men nu känner vi att han är på gång och att han vill. Veterinären sa att hans vilotid nu är över och det gäller att bygga så mycket muskler som möjligt. Vi har en återträff med honom den 1 juni och tills dess hoppas vi att han har muskler som håller knät, så vi slipper en ny artroskopi i sommar.

Äntligen väntar en helg utan jobb, tjohoo! Hoppas att vädret kan hålla i sig så det kan bli lite jobb i trädgården för det längtar jag lite efter...

Önskar dig en härlig fredag och en god start på helgen
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-05-05 20:24:50

Vilken härligt klätterkompis. Vacker är den också och så skönt att det går framåt med Bono. Ta det nu lugnt med träningen så att du inte går för hårt fram. Skynda långsamt!

/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela