Susihus

Trädgårdsland

Publicerad 2012-05-22 19:28:39 i Trädgård

Vi har nu äntligen färdat vårt senaste trädgårdsprojekt. Förra året besökte vi ett par goda vänner som hade en sån härlig odling och de hade mindre tomt än oss. Vi blev sugna på att försöka oss på lite trädgårdsland, på vårt sätt.
Pallkragarna har varit på plats ett tag och odlingen har kommit igång, nu är även den svarta diabasen (stenen) på plats och vi är supernöjda.





Bilder: Susihus

Vi har sått lite olika sallader, dill, rädisor, rödbetor, vitlök, ärtskidor, persilja, squash och lite olika sorters blommor. Allt har kommit med god växtkraft utom persiljan...hrmm. Undra om fröna var gamla. Nåja nu återstår det och se om det håller i sig lika bra till skörden!

Här njuter vi fortfarande av härligt fågelkvitter, strålande sol och sommarvärme. Mmm va det är vackert nu, det gör nästan ont att titta på allt skirande grönt och doftarna är ju ljuvliga!

Avslutar med ett fint citat som jag hittade:

Nu är tid att gå stilla genom natt & gräs
tid att älska det man har.

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-05-23 10:37:14

Åh, så fint! :)

Fint citat också. Verkligen tänkvärt, för många som bara stressar igenom livet (som jag t ex...)

Japp, jag ska springa Lidingö Tjejlopp i höst och då har jag som målsättning att kunna ha tränat upp mig så pass, att jag orkar springa hela. Alltså, konditionen har jag - men det är benen och benhinnorna som säger ifrån för min del just nu.

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-05-26 13:04:26

Åhh så fint. Jag har Jordgubbsplator som jag skulle vilja planter på något roligt sett. Zinkhinkar var ju ett jätte bra tips och fint va det också. Gillar verkligen dina ideér.

/P

Postat av: Mia

Publicerad 2012-06-01 11:34:51

Så fint ni har gjort.. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela