Susihus

Höstigt

Publicerad 2012-10-25 15:42:00 i Trädgård

Åh jag gillar den här årstiden, eller rättare sagt så älskar jag årstiderna! Hösten är dock en mysig tid tycker jag, mycket färger, trädgården har rätt att vara lite rufsig och spretig, vi boar in oss och tänder både ljus och eldar...mmm helt enkelt härligt!
 
Ingen tid för höstdepression här alltså, återkom kanske när det är grått och trist i början på mars, och vädret inte kan bestämma sig för vinter, vår och det blir ett inte-något-väder-alls variant. 
 
 
Bild: Susihus
Tagen från vår Franska balkong i sovrummet.
Hoppas att du får en härlig höstig dag och njut av en promenad bland alla löven. Färgkick om något!

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-10-25 19:01:06

Jag gillar också hösten fast jag önskar att det inte va så fuktigt.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-10-25 20:04:05

Alla årstider har sin charm tycker jag. Hösten är himla vacker, med alla fina färger... och mer kravlös än sommar och vår, då man ska göra så himla mycket. Nu är det liksom mer tillåtet att vara inne och ha tråkigt.
Men du - lycka till nu då! Det kommer att bli jättebra. Kanske får du lite mer tid till promenader och träning?
Kramar!

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-10-25 22:38:00

Ja tack, lite stjärnströssel vore inte helt fel.

Tänkte tipsa om DogPowder och Anne-Marie Haglunds olja om man har hundar med den problematiken du nämner. Milton har blivit hjälpt av detta.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela