Susihus

Augusti är redan här

Publicerad 2013-08-04 11:52:45 i Inspiration

Hej söndag!
 
Hoppas att du njuter av sommarvärmen! Vilka dagar det har varit, augusti har verkligen startat bra med mycket värme. Härligt det får gäran fortsätta. Jag har jobbat en hel del. Nu måste jag börja komma igång med mitt egna och även planera upp kommande hundkurser. Dock försöker jag allt att hålla kvar i sommaren ett tag till...det är ju så ljuvligt!
 
Idag bär det av på träningsläger med några tjejkompisar som oxå är galna nog att åka Berlin marathon på inlines. Vi ska träffas på västkusten och förhoppningsvis få till lite bra åkturer.
 
 
Bild: Susihus
 
Dessa ljuvliga blommor fick jag av mannen min på bröllopsdagen. Är inte så förtjust i gula blommor men just solroser tycker jag är helt underbara. Lyser glädje och värme lång väg!
 
Må gott och njut av augusti!
Kram

Kommentarer

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2013-08-04 13:52:50

Vad mysigt med hundkurs och vad fina blommor :-) Ha en fortsatt fin söndag! Kram

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-08-04 14:59:22

Solrosor är verkligen underbara.
Ha det gott på träningslägret.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-08-05 18:34:39

Oh, i looove solrosor! Ville egentligen helst ha såna i min brudbukett, men det fanns inga där på Gotland i början av juli, så jag fick stora, gula gerbera i stället och det funkade ju fint det också. :)
Den här sommaren har verkligen varit lång och underbar vädermässigt!
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela