Susihus

Lyser upp

Publicerad 2013-07-29 13:03:00 i Inspiration

Hej måndag! 
Ny vecka och nu gäller det att krama ur det sista av julimånad, för på torsdag blir det augusti. Redan augusti, kan inte fatta detta??! Nåja nu är det juli och fortfarande varmt och skönt.
 
Vi har haft en härlig helg med träning och goda vänner på besök. Alltid lika trevligt och mysigt att träffas. Vi spelade kubb, grillade och njöt ute på altanen till efter midnatt. En helt underbar sommarkväll. Längtar redan till nästa gång och det blir nog Amsterdam i höst. En liten weekendtur, gött!
 
Denna fina ljuslykta som våra goda vänner bl a hade med sig, lyser nu upp så fint på altanen. Tack Fam H för en go helg!
 
 
Bild: Susihus
 
Njut av juli, det ska jag göra!
Kram

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-07-29 17:42:26

Här har gula löv börjat singla från träden, redan...vart tog sommaren vägen? Här i norr har vi inte haft många dagar utan regn, kanske fem till sju st på hela sommaren. Känns lite surt...

~Ingrid

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-07-30 23:20:47

En sån fin lykta. Börjar bli mörkt på kvällarna igen så den lyser nog upp, helt perfekt.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela