Susihus

Nymålat!

Publicerad 2013-07-23 10:29:00 i Inspiration

God morgon tisdag!
Idag skulle jag ha tagit en löpartur innan frukost, men jag kan inte förstå att det låter bättre när jag planerar det på kvällen än på morgonen...?! Det gick inte riktigt som tänkt men efter frukost tog Bono och jag oss en tur. Den första på länge, min fot krånglar ju fortfarande. Saknar löpningen som sagt och vill gärna komma igång igen. I går läste jag en tidning med lite sköna träningstips och blev sugen på att testa deras upplägg. Vi får väl se, jag kände av foten lite under löpningen men vi får väl se hur den reagerar det närmsta dygnet. Skönt var det i alla fall.
 
I helgen som har varit har det som sagt varit fantastiskt väder, det har blivit mycket bad och solning men även lite pyssel och fix. Jag tog tag i vår lilla hemmagjorda betongfontän och målade den, svart! Sen kopplade vi äntligen in pumpen och nu porlar den så härligt och visst blev det mycket bättre som svart? Pricken över i blev lite fina Gotlands stenar.
 
 
Bild: Susihus
 
Hade även lite löpande band tillverkning på något annat som har legat till sig men mer om det i nästa inlägg.
Njut av solen och sommaren!
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-07-23 21:39:18

Fontänen blev verkligen fin. Jag älskar vatten i trädgårdar men har inte själv längre.
Det ska ju skötas och så....
/P

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2013-07-24 07:57:53

Vad duktig du är!! Jag har inte tränat på länge nu.. puh!! Hoppas att du njuter av sommaren!
Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela