Susihus

Favoritblomma

Publicerad 2013-06-11 13:02:47 i Inspiration

Hej hopp!
Har nu checkat in på Arlanda för att vara här fram till söndagkväll. Nu gäller det, hoppas att alla listor och allt stämmer. Just nu sitter jag på mitt hotellrum och jobbar undan lite, rätt skönt för här är helt knäpptyst, jag blev lite trött i huvudet av allt ljud nere i receptionen där jag har hållt till hela förmiddagen.
 
Jag älskar verkligen blommor, de flesta tycker jag om, men om jag måste tvingas att välja en favorit så tror jag nog att Pioner drar längsta strået. Jag älskar verkligen Pioner, förra året var jag så ledsen att jag missade blomningen på våra ljuvliga Pioner då jag befann mig på resande fot. Nu i år har jag fått njuta av den första som har dykt upp, det skiljer bara några dagar mellan bilderna.
 
 
Bilder: Susihus
 
Ljuvliga! Nu hoppas jag att de andra 2 lugnar sig med sin praktfulla blomning tills jag är hemma igen! 
Sköt om dig och ha en härlig dag
Kram

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-06-11 21:34:58

Ja Pioner är underbara. Ganska roligt att jämföra, mina blommar runt 29/7 varje år och dina redan nu. Vi bor ändå i samma land men Sverige är avlångt.

~Ingri

Svar: Haha ja visst är det underbar skillnad! Helt galet
Sus i hus

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-06-12 11:26:36

Bor du på nya Clarion? Vi var där bort och fikade på Starbucks rätt nyligen. Det såg fräscht ut. :)
Ha det så jättebra! Jag har 2½ dag kvar att jobba fram till semester nu och förstår inte hur jag ska stå ut. ;)
Kram!

Svar: Ja i natt har jag bott på Clarion Arlanda, i natt vet jag inte vad jag ska bo, imorgon blir det Clarion igen. Väldigt fräscht som sagt och hyfsat nytt! Åh va skönt jag har fem dagar kvar...=) Kram
Sus i hus

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-06-12 22:10:56

Pioner är underbara. Hade en rosa som tyvärr svikit mej. Det har inte blivit av att köpa en ny. Hundarna gör sitt för att få död på dem också. De tål nämligen inte hur mycket hundkiss som helst.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela