Susihus

Annandag pingst

Publicerad 2013-05-20 08:29:02 i Inspiration

God morgon måndag och annandag pingst! 
 
Fler än jag som knappt märker att det är pingst längre, nu när man inte har annandagen? Vi har haft fantastiskt sommarväder på lördagen. Jag hade hundkurs, och tänkte inte på att solen även tar rygg/nacke när man står ute på soliga ängar...?!? 
Lite cykelfestplanering på eftermiddagen/kvällen och grillande. En helt fantastisk sommardag.
 
I går däremot så ösregnade det mellan varven så vi blev genomblöta på vår hundpromenad. Jaja skönt med lite regn, det luktar så gott efteråt, och oj vad det grönskar nu. 
En hel del cykling har jag hunnit med och naturligtvis hockey. Underbart VM guld på hemmaplan. Gott jobbat Tre Kronor!
 
Lite härliga trädgårdsbilder, på vår ljuvliga Japanska dvärglönn som är så skirt vacker just nu.
 
Varje år behöver vi måla med lite svart förbättringsfärg på krukor, Buddor och lite annat smått och gott som har stått ute under vintern.
 
Haha ser att jag måste byta fat till pelargonen, mannen sätter fat under allt och jag har nästan aldrig det. Det får nog bli något annat här ser jag...
Bilder: Susihus
 
Mitt alldeles egengjorda betongfat, fick oxå sig lite färg, och blev så mycket finare. Naturligtvis lite Gotlandssten gjorde sista piffen ;)
Ha en härlig annandag Pingst idag!
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-05-20 16:26:37

Så fint fatet blev som svart.
Vit färg har jag provat en gång men det flagnade. Inte rätt färg alltså.

Må gott i värmen.
/P

Svar: Jag köper en svart krukfärg som man blandar med vatten. Funkar toppen! Den bara mattas av efter hand. Här är åskvärme just nu =)Go kväll
Sus i hus

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-05-20 22:17:50

Vilka fina små buddor, jag har sett en jättestor en som jag vill ha på altan på övervåningen när vi får loungemöblerna på plats.

~Ingrid

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-05-20 22:18:06

Vilka fina små buddor, jag har sett en jättestor en som jag vill ha på altan på övervåningen när vi får loungemöblerna på plats.

~Ingrid

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela