Susihus

Trädgårdshelg

Publicerad 2013-05-05 21:50:41 i Inspiration

Go kväll söndag! 
Vilken underbart skön helg det har varit. Strålande solsken i dagarna två, även om det i dag har varit lite svalare och en blåst som har tagit i på sina ställen... Igår började vi dagen med frukost på nya uteplatsen. Bordet har kommit på plats som jag hittade på Blocket, nu är det bara lite kuddar, några krukor och lite fix. Dock har jag nog hittat stoppning/fyllning till kuddarna. Ska bara ta mig en tur till Älmhult och det är inte det stora varuhuset, dock kan jag ju passa på när jag ändå ska besöka det. 
 
 
Vi har sått, planterat, flyttat och städat i trädgården. Skönt med lite fix. Idag fick det bli en tur till vår mysiga trädgårdshandel, vi letade efter något planteringsbart för vår squashplanta. Hittade inget där men vägg i vägg låg det en loppis med en fin plåtlåda och lite brickor som jag slog till på och knåpade ihop mig ett våningsfat som ska få bo ute i trädgården. 
Bilder: Susihus
 
Fantastiskt mycket enklare att borra i än porslin! Ska bara se vad jag ska pynta det med.
 
Kvällen har ägnats åt moms, skatt-och arbetsgivardeklarationer, mindre roligt som företagare men det är bara att tugga i sig. Tur att jag har så god hjälp av mamma.
 
Go kväll!
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-05-06 09:26:21

Jag gillar verkligen din idé om båningsfater i trädgården. Kan se en liten fontänliknande vatten rinnande sak i regnet ja, när man nu ser på det när det regnar.
I Älmhult bor mina hundars pappa. Två av killarna.
Han heter Egon och är nog bland det vackraste jag sett.
/P

Svar: Åh då får jag titta efter en fyrbent snygging helt enkelt ;) Må gott
Sus i hus

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2013-05-07 22:02:27

Ja vad skönt det har varit nu med värmen, helt underbart! Ha det gott, kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela