Susihus

Trist tisdag

Publicerad 2008-08-19 21:16:41 i Allmänt

Idag har det varit en sån där dag som man helst bara skulle vilja ta forward på och hoppa över. En grå dag helt enkelt, när inget flyter. Avbokningar och arga agenter och trista saker, vilken tur det är att även såna här dagar har ett slut. Jag har tyvärr en förmåga att ta allt personligt också, fast jag igentligen vet att det inte är så. Vore skönt ibland att ha uniform på sig som man hänger av sig när man går ut från jobbet. Dock har jag blivit lite bättre på att hänga av det när jag går ut från jobbet. Det värsta är när man har såna här dagar så känns det som jag inte får något gjort. Det bästa är att det är bara en dag på jobbet!

Det är fler som inte har flyt, våra Svenska medaljchanser i OS minskar för varje dag. Tragiska fall och missar, men vi har 8 medaljhopp kvar så vi fortsätter att hålla tummarna!

Jag har kopplat av helt från jobbet, genom att cykla till brukshundklubben med Bono för ett träningspass. Det är det bästa, då måste man vara här och nu och inget annat fungerar. Skönt att få skingra tankarna och lägga krutet på något annat.

Bild: Susihus
Solnedgången är tagen på ett härligt somrigt Gotland, den får symbolisera att det solen går upp även imorgon.
Ha en härlig morgondag!
KRAM

Kommentarer

Postat av: PiM

Publicerad 2008-08-19 23:28:13

Inte just idag men har verkligen reflekterat över att tisdagen är veckans tråkigaste dag...



måndan, ok - säga hej! vad har hänt i helgen & bla bla bla så vart den dagen förbi ... tisdagen tänker jag sheet va många dar kvar till helgen :)



Hoppas din onsdag blir bättre Kram

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2008-08-20 09:25:40

Inte kul att ha arga agenter i hälarna, agenter. Låter nästan som en FBI film ;0) Vad arbetar du som? Själv är jag förslollärare.



~Livet i byn

Postat av: K

Publicerad 2008-08-20 09:27:32

Det är bra med husdjur och barn de har förmågan att få en att glömma bort, dagens svårigheter.

Hoppas att den här dagen blir bättre!

Kram!

Postat av: Sara´n

Publicerad 2008-08-20 10:59:29

Hej Susan busan, låter som en härlig dag du haft! När ska vi bara ses? Jag jobbar "ganska" mycket just nu...och sent på kvällarna. Hur har du det framöver? Kramar Sara

Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Publicerad 2008-08-20 14:14:34

Vilken vacker bild!

Postat av: Malin Inspiration & design

Publicerad 2008-08-20 17:33:29

Susihus; Hm, inte vad jag kommer på just nu. Kika inom på IKEAS hemsida, dem har säkert. Någon särskild stil du vill ha? Mönstrat eller neutralt? :) Ska hålla gluggarna öppna.



KRAM

Postat av: Number nine on Melon Lane

Publicerad 2008-08-20 18:13:12

Hoppas kvällen känns bättre för dig. Vacker bild.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela