Susihus

Plötsligt händer det

Publicerad 2008-05-23 09:50:46 i Allmänt

Ibland känner jag att man får inte ihop det, det kan vara tiden, vilket är väldigt vanligt hos mig. Känner att jag inte hinner blogga så mycket som jag skulle vilja. Att jobbet tar väldigt mycket energi så man inte orkar vara kreativ hemma. Det kan vara inredningen som inte går ihop, har känt så en vecka nu, saknas något där, ser lite stökigt ut där. Ja jag vet att det kan ha och göra med att det är uppställt pga målningen i sovrummet. Men ändå, kan ni aldrig känna så?

Så plötsligt så händer det. Jag har fått en sån fin utmärkelse av en så go och trevlig människa som jag har träffat igenom bloggen. Medaljongen som har en sån underbart härlig blogg, där hon visar ALLT hon pysslar och gör.

Och just hennes motivering får mig att bli helt tårögd: ...Hon är en tjej som har skinn på näsan (enligt inlägget idag, GO GIRL)...som har ett jättefint hus, fina o duktiga hundar som hon jobbar med, och så jobbar hon hemskt mycket...far o flyger världen över.....O ändå har hon tid över för att fixa o dona hemma...

Tack snälla Medaljongen!
Att skicka detta vidare och inte skicka den till er alla är inte lätt för jag tycker att det är helt beundransvärt vilka kreativa bloggare det finns. Som fotar, fixar och donar! Sträck på er alla!

Men en som jag tänker på lite extra är den personen som dök upp på min blogg när den bara var någon vecka gammal och sa "Hej, vi har bloggat lika länge" sen dess jag följt hennes liv varje vecka och bloggen det är som jag så varmt känner för ... är Baramittlillahem!
Hon får ihop familj, renovering och pyssel samtidigt som både hon och hennes man jobbar skift! Imponerande=)

Nu börjar det dra ihop sig till helg och solen strålar och det ska bli fint väder, härligt!
Vad har ni för helgplaner?
Här blir det MH (mentalbeskrivning) test imorgon för Bono och det är det för alla kullsyskonen. Ska bli kul att se hur han hanterar situtationerna som han kommer att utsättas för, och det ska bli fantastiskt roligt att få se kullsyskonen. Sen är det avslut på sökkurs på söndag och ikväll är det föreläsning med Memea Mohlin. Helgen går helt i hundenstecken och vi ska försöka att få till detaljerna i sovrummet, foto kommer.

Goa helgkramar till er alla!
image201

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2008-05-23 10:58:26

Vad spännande med MH, mamma hade den med sin schäfer Exi förra veckan. Ha en trevlig helg du också, kram Sandra

Postat av: Sofie

Publicerad 2008-05-23 14:28:08

Vad roligt med utmärkelsen och vilken fin motivering!

Hoppas det går bra med mh:t och sökkursen!

Trevlig helg :)
Kram, Sofie

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2008-05-23 16:19:35

Åhhh jag känner PRECIS likadant.. tiden!
Grattis till utmärkelsen. Det är du värd!!
Trevlig helg!
Kram

Postat av: Lisa

Publicerad 2008-05-23 18:53:16

GRATTIS! :D
Hoppas att du inte målar ihjäl dig i helgen utan hinner vila och njuta lite också! KRAMAR

Postat av: Ninni

Publicerad 2008-05-24 11:50:16

Hej,
Hur gick MH´t??? Nyfiken! :-)

Postat av: pia

Publicerad 2008-05-24 13:14:19

MEN!!! det är ju lilla jag som fått, vad söt:) jag blir så himla glad, TACK!!! Vilken underbart fin motivering, tack kära du du har förgyllt min dag nu:)BAMSEKRAM

Postat av: MO

Publicerad 2008-05-24 23:15:12

Tjena gumman, klart du är värd den utmärkelsen....jag gillar ju din stil...
Sitter o kollar festivalspektaklet nu, det är under poängräkningspausen nu o som vanligt har jag ingen klar favvo, visst vill man att vi ska vinna men jag kan inte påstå att jag älskar låten....men bra är den, o kanske rent av bäst, men jag gillar Frankrikes låt, har hört den mycket på radio o den är skön..Men gud vad hon sminkar sig....sonen o jag diskuterade varför hon sminkar sig så enormt, jag sa att hon nästan ser ut som en katt...efter ett tag säger C som sitter vid datorn att det diskuteras festival ute i "sajbern" där någon säger...by the way, why does the swede look lika a cat in the face??? Det var lite kul...jag sa till dottern att hon liknar någon av hennes gamla bratz dockor, de där med enormt stora huvuden...(nej usch vad elaka vi är...sitter här o kommenterar utséende). Hoppas ni har en trevlig helg, här har vi varit på marknad igår o idag hade vi klasskamp med dotterns klass o då utgick vi från marknaden o sen försvann vi till olika stationer o sen samlades vi där igen, det tog i stort sett hela dagen...Sen blir det nog en sväng ner imorrn med innan vi sticker hem till mamma. Skönt i alla fall att ungarna är hemma tidigt..igår var storkillen med flickvän o mellankillen nere, de kom hem redan kvart över nio, skönt, o dottern o kompis kom hem redan åtta....Tänk vad mycket oro de besparar en hönsig mamma...men snart, vid tolv ska jag ge mig av o hämta storkillen, han är hos en kompis o har spelkväll...Ha de gott, kramar

Postat av: Ingela

Publicerad 2008-05-26 10:11:48

Grattis till utmärkelsen, den förtjänar du!

Postat av: jessica

Publicerad 2008-05-28 13:21:17

Vilken fin
bild med blommorna! den har jag missat!!
Jag bor i metropolen Kalmar :)jag skriver det inte på min sida då jag inte vill skriva exakt allt där:)) men nu vet du..

Postat av: Mikailella

Publicerad 2010-05-24 08:48:16

Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela