Susihus

Äntligen hemma

Publicerad 2008-10-13 19:17:52 i Allmänt

Äntligen hemma igen efter en hård arbetsvecka i Alicante. Det har inte varit någon semester utan snarare tufft jobb men också väldigt roligt. Har haft en grupp som har haft konferens en bit utanför Alicante i Altea. Vi hade toppen väder fram till torsdag morgon då det stormade, åskade och hellregnade och just den dagen skulle vi har vårt stora genomförande. Jaja vädrets makter kan man inte rå på så det gick rätt bra ändå men jag var genomblöt.... På fredagen åkte gästerna hem och jag flyttade mig in till Alicante för att hjälpa till med andra grupper och styra upp spanska busschaufförer. Jag såg inte starten av racet alls utan då fixade jag till så att det såg ok ut i en hamn där 500 gäster skulle stranda med sina båtar. Det har varit otroligt roligt och jobbigt, så nu känns det rätt skönt att vara hemma och jag ska vara ledig en hel vecka. Jag känner att det behövs, kan nog somna stående och jag måste komma tillrätta med att försöka äta rätt igen. När man är iväg så här så är det inte alltid man hinner äta utan det kan bli lite si och så med det.

Dock är det värt det när man får så här fin present av kunden. Vi var och åt på ett läckert tapas ställe en kväll och de serverade te och kaffe i superläckra kannor som fanns i rad med härliga färger. Jag råkade nämna att den gröna skulle passa i mitt kök, och då har de varit ute och letat upp den till mig. Fick den med orden: du är bättre än bäst! Det värmer rätt gott och tanken att de har uppfattat vilken färg...mmmm I like.

Idag har jag varit ute och gått en lång skön promenad i de härliga höstfärgerna och bara njutit av att vara hemma igen. Andats in ny fräsch luft i lugnorna igen och även sovit middag i soffan. Härligt hoppas nu att det kan bli lite fina höstdagar denna veckan, dock får man väl passa sig när man går ut i skog och mark för alla älgjägare.


Bilder: Susihus
Jag glömde min kamera när jag gav mig ut så jag testade att ta med mobilen, lite pixligt blev det allt. Bono han passade nog på att bada 20 gånger under vår långpromenad runt en ö idag. Kenzo badade lite mindre men grävde desto mer i sanden...

Nu ska jag ta och titta mig runt vad ni har gjort i veckan och helgen som har varit. Ha en toppen go vecka för det ska jag ha i ledighetens tecken=)
KRAM

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2008-10-13 20:02:46

Vad rolig att få en sån där fin present efter allt hårt jobb! Hoppas du får en skön vecka med lite ledighet och en andningpaus från allt jobb. Ha bra vecka du också, kram från mig

Postat av: Åsa

Publicerad 2008-10-13 21:14:18

Det låter som att du har haft en härlig men hektisk vecka .

Kannan matchade ju perfekt med Wordle tavlan.

Må så gott ! :-))

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2008-10-13 21:43:53

Hej och välkommen hem! :)

Vilken läcker kanna du fick i present!

Å, så du har varit där i jobb - jag trodde att du var på semester.

Ha en skön vecka här hemma nu också!

Kram!

Postat av: Petra

Publicerad 2008-10-14 09:34:25

Lyx att åka dit sådär med jobb. Kannan var ur häftig ;-) Ha en toppen tisdag. kram

Postat av: Malin

Publicerad 2008-10-14 10:06:43

Gud så läcker kanna! Färgen är döfräck! Kram

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2008-10-14 11:02:33

Så himla kul att bli uppskattad så där!! Den var verkligen ärtig den tekannan.



~Livet i byn

Postat av: tina

Publicerad 2008-10-14 11:33:47

Hej där och välkommen hem!Härligt med jobbvecka sådär,men kan tänka mej att det är krävande också...kul då att bli uppskattad med en sån härligt häftig tekanna!

Har du ditt citrusträd i tvättstugan...jag har läst och försökt ta reda på hur man övervintrar medelhavsträd men får tag på lite olika information.Vårt uterum är ju inte isolerat,så jag vågar inte ha det där ute även om man klär in det.Vi får se vad som händer...väntar iallafall på att knopparna ska slå ut...en del små frukter är där också.



Ha nu en härligt ledig vecka och njut!!



kram på dej/tina

Postat av: Veras Photo

Publicerad 2008-10-14 12:54:01

Viken coool vattenkokare!

Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Publicerad 2008-10-14 13:10:33

Vilken fin present du fick! Det är alltid skönt att komma hem efter en resa! Kram

Postat av: Sara´n

Publicerad 2008-10-14 14:56:49

Fy farao vilken fin tekanna! Nu längtar jag rejält tills vi kan ses!...dock åker jag till Turkiet på lördag...läs mer på vår hemsida.

Kramar Sara

Postat av: Pernilla

Publicerad 2008-10-14 16:29:52

Vilka härliga bilder och tack för dina gratulationer. Utställningsringen gick an, frågan är när jag kommer att beträda appellplanen för prov igen? En sak i taget.

/P

Postat av: Emmy

Publicerad 2008-10-14 18:05:54

Oj vad läcker kannan var. Skulle man inte tacka nej till!



Jätte fina bilder.





Hoppas att du får en trevlig kväll.

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2008-10-14 19:37:33

Gud vad snällt! Jätte fin var den!

Låter jätte skönt.. fast visst är det aldrig samma sak när man jobbar.. men ändå .-)

Kramis

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-10-14 21:41:27

Låter som en tuff vecka! Men vilken snygg kanna du fick! Skulle man inte tacka nej till...



Hoppas du får en skön vecka, Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela