Susihus

December

Publicerad 2009-12-06 10:01:14 i Allmänt

Det är redan december och min sista månad av ledighet har börjat....huuu jag får lite panik på tanken att börja jobba igen efter nyår. Tycker inte att jag har hunnit med hälften av det jag hade tänkt, men så är det väl alltid. Jag har inte riktigt tagit tag i tanken vad jag ska hitta på när jag blir stor. Har några funderingar men har ändå inte tagit tag i dem och satt ner dem på ett papper. Jag kanske ska göra det nu här denna sista månaden på året för att se vart det leder mig under 2010. Jag har funderingar på att starta eget inom något helt annat än vad jag håller på med idag men vi får se, vågar jag?! Bäst hade kanske varit att knapra en hel burk av Pippis jag-vill-inte-bli-stur-piller!

Efter väldigt milt väder (tog en fästing den 1 december) har vi äntligen haft några riktigt fina dagar här i början av december med lite kallt och klart väder, passade på att ta med mig kameran ut på någon av alla mina träningsrundor. För är det något jag verkligen har gjort denna ledigheten så är det att träna hund. Jösses med lydnadspass, spårläggningar och sök- och uppletande rutor vi har gjort. Det har varit helt underbart och det är ju nu jag har insett hur roligt och härligt detta är att få vara ute i dagsljus och träna, men också insikten av hur lite av detta jag har haft tid till innan. Denna lärdom måste jag ta med mig när jag börjar jobba igen, får väl ta lite långlunch, börja lite senare någon dag ja helt enkelt försöka att få till lite träning mitt på dagen. Nu har tyvärr det lite varmare vädret kommit tillbaka, hoppas att Kung Bore kommer snart!


Vårt hus taget från andra sidan kanalen, det låg ett tunt lager med is på kanalen denna morgon.

Bilder: Susihus
Bono på skogspromenad. Han njuter för fullt av all hårdträning, både han och jag kommer väl få abstinens av att börja jobba igen....men det är ett tag till så nu ger vi oss ut på spårning.

Må gott och ha en härlig andra advent!
Kram

Kommentarer

Postat av: Malin C

Publicerad 2009-12-06 20:55:23

Klart att du vågar! Vilken fin bild på Bono! Han ser jättefin ut. Det går fler tåg om du vill ha kött. Jag har börjat jobba men är ledig vissa dagar ändå i veckan så slå en signal när du har möjlighet och titta ut. Jätteroligt!

Ha det bra!

Kram!!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-12-07 08:30:32

Så härligt Ni har det.

Vi ska också till Åre, se upp i backen säger jag som skydd till dej.

Vi ska ha hundarna med så ser du mej med tre Springerkillar kan du ju alltid knacka mej på axeln.



Asfaltspår fick jag praktisera på SSRK-viltspår SM för många år sen. Kul och otroligt att de kan fixa sådant. Spåret då hade legat i 22 timmar.

/P

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2009-12-07 08:30:45

Njut av ledigheten. Läskigt vad fort tiden går. Kul att du funderar på att starta eget. Är klart imponerad av alla som har modet och viljan. :-)



Så fint ert hus ligger vid kanalen.

Postat av: Dessi

Publicerad 2009-12-07 18:25:28

Så härligt med ledighet, men läskigt att det går så fort! Förstår att du njuter av all din tid, o så härligt att bara få träna hundarna dagarna i ända! Kram Dessi

Postat av: Petra

Publicerad 2009-12-08 23:16:52

önskar dig en riktigt god jul! kraam

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2009-12-09 12:51:18

Visst går tiden fort! Man hinner inte alls med allt det man har tänkt sig.

Jag har oxå spånat på en hel del egna företag idéer o jag har en hel del id´´er för min pappas företag. Men jag känner att det blir tufft ekonomiskt o köra på direkt. Vill nog isf ha ett jobb o börja så smått vid sidan om.

Men det kan ju du göra! Kör på om det känns rätt :-)



Så underbart vackert ert hus ligger precis vid vattent! Härligt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela