Susihus

Semesterdag 7

Publicerad 2011-07-21 08:52:21 i Mat & bak

Onsdag 20 juli

Idag har jag gjort något som jag inte har gjort sen hemkunskapen... Jag bakade en rulltårta! Lekande enkelt var det ju och tog ju ingen tid i ugnen, 5 min sen var det ju klart. Fyllde den med röda vinbär, skivade jordgubbar och blandade det med lite socker, balsamico och nymalen kardemumma.



Riktigt smaskigt!
När jag bakade den lyssnade jag på dagens sommarpratare Monica Nyström och jag grät lite när hon berättade sin historia. Jag gillar detta med sommarpratare!
Eftersom vädret har varit grått fick vi pigga upp oss med en rödvinbärsdrink till kvällen



I väntan på grillen, för idag kände vi att efter 2 dagar utan grillning bara måste vi grilla =)


Bilder: Susihus

Det blev citronmarinerad havskatt och till det färska nyplockade potatis smörslungade med lite goa primörer; rädisor, sockerärtor och morötter. Mums va gott!

Träning: Morgonpromenad med lydnadsträning för Bono, PW på 30 min till lunch och en kvällstur; löparrunda på 7 km.
Väder: Grått och regnigt, runt 19 grader

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-07-21 18:16:41

Men du, jag lyssnade också på hennes program i dag och jag grät också en hel del. Vilken sorglig historia och vilken klok och ändå positiv tjej.

Du både bakar och motionerar. Vilken härlig semester! :)

Här är det jobb för fullt nu. Nu känns det som att man aldrig varit ledig nästan. Det tar 3-4 dagar och så är man inne i ekorrhjulet igen.

Kram på dig!

Och om ni åker till Karlsö måste ni kolla om vårt bröllopstackkort står bland de andra korten i lilla båtterminalen till Karlsöbåten. :) Vi skickade ett, men har inte varit där själva och kollat om det är på plats. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela