Susihus

Back @work

Publicerad 2013-01-07 10:23:00 i Allmänt

Ny vecka och julledigheten är över. Här är julen utstädad och inpackad i sina lådor igen, vår fina gran är utslängd och nerklippt, med en liten tår när den åkte ut för den var lika fin och inte ett barr har ramlat. Nu får den tjänstgöra som skydd för rosorna, lite återanvändning helt enkelt.
 
Det har varit skönt att få ha jullov och vila upp sig, denna helgen har jag verkligen vilat, sovit massor, tittat på Tour de Ski och läst en hel del. Dock har jag varit lite rastlös och inte varit i toppform, vet inte om det är vemodet av att julen åkte ut eller ett år har gått och ett helt nytt...bara kände mig lite tom.
 
Nåja idag är jag pigg och har dykt upp på kontoret igen, back @work helt enkelt. På tal om det så är det här jag håller till...
Bild: Susihus
Vårt kontor och gästrum...här vid min morfarsfars skrivbord knapprar jag på tangenterna. Idag är det en härlig utsikt med lite frost på taken och jag väntar/hoppas att solen ska bryta igenom lagom till Bonos och min promenad.
 
Ha en toppengo måndag
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-01-07 10:56:39

Oj,oj!
Inser att det egna kontoret är en stor, stor katastrof.
Städa hjälper nog inte, rydda, skyffla eller sanera är nog ord som behöver användas. Men jag vet exakt vart allt finns och har full kontroll.
/P

Svar: Haha det tror jag inte på, förutom att du har full koll ;)Kram
Sus i hus

Postat av: bara anna

Publicerad 2013-01-07 22:15:16

Hejsan!
Vad kul att hitta in till dig!
Jag är ny inom den här konstiga, härliga bloggvärlden.

Jag har skummat igenom dina inlägg lite och förstår att du har eget företag. Tycker sånt är kul att läsa om eftersom jag själv ska starta upp mitt företag igen efter en längre tids mammaledighet.
Får jag vara nyfiken och fråga vad du har för företag?

Titta gärna in till mig!

Må så gott!

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-01-08 10:44:40

Hej!

Detta kan tyckas va en konstig fråga, men såg att du kommenterat att du kanske skrivit ut Lovisa Burfitt - bilderna via inlägget i Frida Ramstedts (Trendenser) blogg.

Nu var det ju tyvärr så att man inte kan skriva ut dem längre, du har möjligtvis inte kvar dom på din dator och vill skicka dom till mig?

Skulle skrivit ut dom på jobbet nu i morse, men lite snopet så var dem ju borta!



Tack på förhand!

Emelie
[email protected]

Fin blogg förresten!

Svar: Tack, jag försöker att skicka dem till dig nu, rätt tunga då det var högupplöst. Ska se om det funkar annars får vi försöka på ett annat sätt, för jag har dem på datorn.Susan
Sus i hus

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-01-08 22:20:13

Vilket lyx med ett hemmakontor! :) Vissa dagar (t ex i dag) är det så jobbigg att sitta i kontorslandskap som jag gör, speciellt då många är på plats.
Usch ja, vemod kan man få. Åren går alldeles för fort. :(
Kram!

Postat av: maria at inredningsvis

Publicerad 2013-01-08 23:02:40

Skön sida och fina pics:) har du twitter eller bloglovin att följa med???

Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

LOVE Maria på inredningsvis.se

Postat av: Sara

Publicerad 2013-01-09 18:30:24

Hej!

Blev överlycklig när jag såg trendenser.se fantastiska tips om att ladda hem Lovisa Burfitts bilder. Men jag hann inte :( Vill du dela med dig till en vänlig själ? Skulle bli över- över- över-lycklig för ett mail med de högupplösta bilderna till [email protected]

/Sara

Svar: Självklart jag gör det omg.
Sus i hus

Postat av: Katja

Publicerad 2013-04-28 21:16:50

Hej! jag har letat med ljus o lyckta efter de högupplösta bilderna från reklamen med Lovisa Burfitt då jag helt missade att ladda ner dessa. Läser här att du delat med dig av dessa och undrar om du kan tänka dig o göra detsamma till mig? hade blivit fantastiskt glad! [email protected]

Svar: Skickar dem till dig! Go helg!
Sus i hus

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-11-25 14:51:48

Hej! Det är möjligtvis inte så att du har kvar de högupplösta bilderna av Lovisa Burfitt? Hade blivit mkt glad om du hade velat maila dem till mig! Tusen tack på förhand! /Hanna ([email protected])

Svar: Jo visst har jag det Skickar dem till dig.
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela