Susihus

Höstfika

Publicerad 2013-10-13 21:24:55 i Hund

Go kväll söndag!
Efter gårdagens fantastiska höstdag trodde jag nog att det skulle bli lika fint idag. Sov länge och åt en god frukost för att sen gå ut och pw runt i tipspromenadspåret. Igår kunde vi sitta ute och njuta av fikat i ljuvlig höstvärme...idag inte en solglimt tyvärr.
 
Bild: Susihus
Jag frös när jag kom hem från dagens hundkurs, även om temperaturen visade runt 10 grader så var dete lite rått idag. Första gången jag stod i en sökruta utan egen hund med mig, och skulle dessutom lära ut till nya entusiaster. Tufft, för detta var verkligen Bonos älsklingsgren, tur att jag hade min goda träningskompis med mig som jag håller kursen ihop med, och hon kunde visa med sina hundar.
 
Ja det går verkligen upp och ner det här, ibland kommer saknaden som en käftsmäll och slår till mig. Idag kom den förrutom i sökskogen även på rundan i spåret med tipspromenaden, mitt bland alla kottarna. Där Bono alltid letade upp dagens fynd i kottehögen och skuttade lyckligt omkring. Nåväl det är väl så det är att bearbeta sorg.
 
Kram 

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-10-14 21:03:47

Åh... kram! ♥

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-10-15 20:09:02

Förstår att det är tuffare är tuffast för er just nu. Jag har i alla fall två kvar!
Det är som vanligt, promenader, matskålar snubbla på leksaker och du vet.
Hos er måste det bli oerhört tomt.

Ser fram emot receptet.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela